Indbydende entrėer

Man får kun en chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk! Det gælder også hjemmets entré så hvorfor ikke kæle lidt for denne vigtige del af huset.

Her har du lidt inspiration fra NovaSolo:

 

Spejlet ses først for dets robuste ramme der er lavet af massiv mahogni. Derefter ses den rene, hvide farve der opløfter ethvert sted. Til sidst ser man dets simple stil og det indrammede, affasede spejl inde bag ved. Hvorend du stiller det, kommer du nok til at kigge mere på det end i det.

Halifax Gulvspejl, tryk her. Wickerworks Lænestol, tryk her.

Den traditionelle opbevaringsbænk blev skabt til entréen. Beklæd den med en hylde og lidt puder så den fungere som ekstra siddeplads. Indeni gemmer den på overtøj, sko, tasker... der er plads til det hele.

Halifax opbevaringsbænk, Tryk her.  Halifax hylde, Tryk her.

Hold rodet fra entréen ved lige med denne attraktive bænk-og-knage kombo. En smart designet hylde, oven over crown paneler, topper møblet af og tilbyder en uventet fremstillingsmulighed. Antikke messingknager kan håndtere et par af dine gæsters frakker og jakker uden problemer. En bænk med to rummelige skuffer udgør bunden af møblet. Den inkluderede hynde tilføjer ekstra komfort til hverdagens brug. 

Halifax entremøbel, tryk her.

Tilføj noget flair med denne smart designede knagerække. En lille hylde er indbygget i crown panelet; tilegnet til fremvisning af dine dekorative ting. Store knager, i antik messing finish, giver et sted at hænge frakker, nøgler eller håndtasker. Vælg enten 2, 4, 6 eller 8 knager

NovaSolo Knagerækker, tryk her.

Når du har et konsolbord i dit hjem, undrer du dig over hvordan du har kunnet leve uden et. Ikke nok med det giver dig mulighed for at fremvise en vase, lampe eller et kært ornament, så kan det også blive stedet du har de essentielle ting i hverdagen – om det så er nøgler eller en notesblok og blyant. Og med dobbelte skuffer giver det kontrol nok over uordenen.

Hygge konsolbord, tryk her.

Charme kommer i små pakker! Denne mindre skænk bibeholder alle de visuelle elementer fra vores klassiske skænk, men den tilbyder flere muligheder i begrænsede rum. Forestil dig den hygge sig i hjørnet med din favorit lampe.

Halifax lille skænk, tryk her. Halifax spejl, tryk her.