Væg Inspiration

Hvis ikke du ved hvad du skal stille op med en bar væg, så lad dig inspirere af disse kreative ophængs ideer!

Skab et legende look.

Ha' sjov med længder og mængder af svævehylder i forskellige størrelser. Giv fantasien mulighed for at skabe et legende look som passer lige præcis til din stil. Shop dette look.

Halifax væghylde

En sofistikeret attitude.

Lad din mere sofistikeret personlighed træde igennem ved at fremvise en lille kollektion af de bøger som inspirere dig. Stil dem, læg dem, vend dem... vær anderledes. Shop dette look.

Hygge knagerække

Lad farven gøre en forskel.

Denne smukke knagerække fremstår mere klar, mere tiltrækkende og utrolig charmerende imod en due-blå baggrund. Noglegange er det blot farven på væggen der skal ændres for at få dine møbler til at skille sig ud. Shop dette look.

Den smukke farve er fra Jotun lady serien.

halifax knagerække

Kunst i højder og alt som kan hænge.

En knagerække behøves ikke at reserveres til jakker, den kan opnå meget mere opmærksomhed ved at bruges til at fremvise de mindre egendele som kan hænge; nøgler, tasker, punge, tørklæder, hatte, halskæder... you name it.

Forvandl tegninger fra barndommen til kunst ved at indramme dem og lad dem hvile på hylden over knagerækken. Shop dette look.

halifax knagerække 

Velkomne vægge.

Lad væggene i entréen byde dine gæster velkommen. Forskellige størrelser og højder på knagerækker henvender sig til både store og små gæster. Tilføj gerne spejl og hylder men husk at holde det hele i samme nuance som væggen, ellers kan det virke forstyrende og rodet. Shop dette look.

 

Tak fordi du læste med på ugens blog, vi håber at du fandt indlægget inspirerende!