5 flotte vitrineskabe

 Vitrineskabe giver en elegant form for opbevaring, som kan huse alt fra porcelæn og glas til pyntegenstande og bøger. Her vises vores 5 favoritter:

 

1. Ideel til det større rum. Dette brede vitrineskab giver plads til alle dine samleobjekter og råber efter lange linjer af bøger, blade, skåle eller porcelæn  – alle de ting der skriger “Jeg vil vises frem i stil".

Halifax vitrineskab med 8 låger Shop nu

 

2. Dette vitrine skab er perfekt til dem hvor plads er alfa omega hvilket gør det et ideelt valg til mindre køkkener eller til spisestuen. Hvorend du placerer vitrineskabet, vil det blive dit go-to sted for de ingredienser du måtte have brug for til madlavningen eller hvis placeret i spisestuen kan det opbevare store skåle, serveringsfade og terriner.

Halifax vitrineskab med 4 låger Shop nu

 

3. Et spisekammer er en klassiker i køkkenet. Ligesom bordet i bondehuset, et traditionelt vitrine skab som dette er absolut must. Du kan benytte det på to måder: som et skab til service eller et spisekammer. Hvis brugt til service, vil der blive skabt mere plads ved at stable tallerkener og skåle. Som spisekammer handler det om at gå tilbage til de gamle rødder hvor man gik til købmanden for at handle krydderier og korn til de nødvendige madlavning.

Halifax vitrineskab med 6 låger Shop nu

 

4. Detaljerede træpaneler danner toppen for et søjleformet vitrineskab med fastgjorte hylder. Fremvis dine samlerobjekter eller fine service bag glaslågerne. Antikke messing knopper fuldender looket.

Halifax vitrineskab med 1 låge Shop nu

 

5. Hav dine samlerobjekter som porcelæn og service fremvist bag to glaslåger. Attraktive wainscot paneler skaber en diskret, men detaljeret baggrund.

Halifax vitrineskab med 4 låger Shop nu